549,00 SEK

Kunduppgifter

Kunduppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara eller prenumeration på vårt nyhetsbrev. Uppgifterna används endast av Studio Doula AB och hålls konfidentiella. 

Vi sparar följande persondata om våra kunder:
Kunder: Förnamn, E-post
Beställningar: E-post, Ort

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Allmänna villkor

Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och förbehåller oss rätt till prisändring utan föregående avisering.

Priser

Våra priser är inklusive 25% moms.

 

Giltighetstid

Alla våra digitala utbildningar är tidsbegränsade, du köper tillgång till kursen i 12 månader. Tiden börjar räknas av direkt efter köpet. Skulle du behöva längre tillgång, vänligen kontakta oss för information om hur du kan få längre tillgång

 

Ångerrätt

Du har rätt att frånträda avtalet (ångerrätt) genom att lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar (ångerfrist). Ångerfristen börjar löpa den dag avtalet ingås

För att nyttja din ångerrätt är det tillräckligt att du skickar ett meddelande inom ångerfristen till:

[email protected]

Eventuell återbetalning ska ske inom 30 dagar. För dig börjar denna frist den dag du lämnade eller sände ditt meddelande om att avtalet frånträds, för oss när vi mottog ditt meddeland

 

 

Upphovsrätt

Våra digitala utbildningar gäller för dig som köper dem. Dina inloggningsuppgifter är personliga och kan inte överlåtas och du kan inte ”dela” ditt login med andra och allt material är skyddat av upphovsrätt. Vid missbruk, kan ditt konto komma att stängas.

 

Ansvarsbegränsning

Studio Doula AB ansvarar inte för skador eller förluster, varken direkta eller indirekta, hänförliga till användandet av tjänsten eller information som förmedlas i densamma.

Force majeure

Händelser utanför Studio Doula AB's kontroll, vilken inte skäligen kunnat förutses, ska hänföras till force majeure, vilket innebär att företaget befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Systrarna Brittons Hypnokurs

Alltså kursen har varit otrolig och en ögonöppnare för vad en förlossning kan vara och hur vi har mandat att vara med och styra. Kursen är så informativ, mjuk, rolig, lättillgänglig. För mig har den också bidragit till förståelse kring att min första förlossning behövde bearbetas ännu mer då jag hade svårt att lyssna på första delen utan att tårarna trillade. Den var så långt ifrån hur en helt fysiologisk förlossning kan gå till. Den kunskapen har också gjort första förlossningen mer begriplig! Så stort tack igen!

Lydia

Jag vill tacka för en fantastisk hypnokurs! Jag har precis börjat komma igång att öva och snabbare än vad jag trodde fick jag användning för kursen. Igår upplevde jag min allra första sammandragning, men som förstagångsförälder förstod jag inte vad det var som hände. Jag fick panik, och trodde att något var fel. Tillkallade min sambo som direkt intstruerade mig att andas enligt avslappningsandningen. I efterhand förstod vi att vi upplevt vår alla första sammandragning. Trots att vi precis börjat öva så fungerade andningen för att få min kropp avslappnad.

Linn

Hypnobirthing har inte bara gett mig verktygen att kunna slappna av och hitta fokus när det behövs utan även ett lugn inför den stora utmaningen jag har framför mig nämligen min förlossning

Frida Lund